decembrie 11, 2020

Concurs

CITEȘTE, AICI – EXTRAGEREA LUNII IANUARIE

CITEȘTE, AICI – EXTRAGEREA LUNII FEBRUARIE

CITEȘTE, AICI – EXTRAGEREA LUNII MARTIE

CITEȘTE, AICI – EXTRAGEREA LUNII APRILIE


Câștigă cu KALDIO!

Ești clientul nostru? Participă și câștigi unul dintre cele 50 de premii puse la bătaie, în fiecare lună!

  • Ø 10 premii a cate 500 lei fiecare
  • Ø 10 premii a cate 200 lei fiecare
  • Ø 30 premii a cate 100 lei fiecare

Cumpără oricare dintre produsele Kaldio, fă-ți o poză cu paharul, după care intră pe pagina noastră de Facebook – Kaldio Automate și atașeaz-o ca mesaj în postarea concursului din luna în curs.

Vei afla dacă ai tras „paharul câștigător”, în prima vineri din luna următoare.

Conditii participare: Partipantul trebuie trimita o fotografie cu unul dintre produsele Kaldio Automate, prin mesaj public pe postarea concursului ce va fi postat pe pagina oficiala. Orice alt comentariu postat care nu contine o fotografie cu unul din produsele Kaldio Automate nu este eligibil pentru tragerea la sorti.

In cadrul campaniei pot participa toate persoanele cu varsta de peste 16 ani. Nu pot participa angajatii Flego Grup, nici rudele de gradul 1 ale acestora. Tragerile la sorti vor avea loc in prima zi de vineri a fiecarei luni, pentru luna anterioara, . Extragerea va avea loc, cu ajutorul commentpicker.com. si postata pe pagina de Facebook: Kaldio Automate.

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK- “Câștigă cu Kaldio!”

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ” Câștigă cu Kaldio!” (denumit in continuare„Concursul”) este FLEGO COM SRL, CUI 15847462, Sat Valea Voievozilor, Comuna Răzvad, Str. PREOT GOGLEA, Nr. 193/3, Dâmbovița. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 1 ianuarie 2021 – 30 aprilie 2021 pe pagina de Facebook Kaldio Automate,  https://www.facebook.com/KaldioAutomate

3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, cu vârsta împlinită de 16 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.
Revendicare premiilor se face pana la urmatoare extragere. Premiile nerevendicate nu se reporteaza in luna urmatoare. Nerevendicarea premiilor pana la data limita stabilita va atrage anularea lor.

4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Kaldio Automate de pe Facebook sau pe siteul www.kaldio.ro/concurs. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 1 ianuarie 2021 – 30 aprilie 2021, astfel:

1. Intra pe pagina Kaldio Automate de pe Facebook
2. Devino fan al paginii de mai sus.
3. Ataseaza la postarea in care concursul este comunicat pe wall-ul paginii Kaldio Automate un comentariu prin care sa posteze o fotografie, in care sa apara un produs Kaldio Automate.

Pentru a castiga unul dintre premiile din concurs, utilizatorul trebuie sa insereze comentariul mentionat mai sus. Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesar si comentariul la postarea de concurs, respectand conditiile de validare ( sa posteze o fotografie in care sa apara un produs Kaldio Automate).

6. PREMIILE CONCURSULUI

Se vor acorda premii care constau in:

  • 10 premii a cate 500 lei fiecare
  • 10 premii a cate 200 lei fiecare
  • 30 premii a cate 100 lei fiecare

7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii vor fii desemnati prin extragere, folosind aplicatia commentpicker,ro, Tragerile la sorti vor avea loc in prima zi de vineri a fiecarei luni, pentru luna anterioara. . Toti participantii la concursul ” Câștigă cu Kaldio” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

Ordinea premiilor va fi consecutiva, incepand cu premiile de 500 lei, apoi continuand cu cele de 200 lei, iar la final cu cele de 100 lei, pentru un total de 50 de participant.

8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatoriilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in prima luni, dupa extragerea pentru luna anterioara,  dupa incheierea jurizarii, astfel: li se va afisa numele pe pagina Kaldio Automate de pe Facebook intr-o postare dedicate si pe siteul Kaldio.ro/concurs.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

Premiile se vor ridica pe baza actului de identitate de la casieria Kaldio, situata la adresa: Targoviste, str. Cooperatiei, nr. 8

9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 29 30 aprilie 2021, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Kaldio Automate. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/KaldioAutomate si pe siteul Kaldio.ro/concurs.

12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.


13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Kaldio Automapte si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.