ACS ProActiv, echipa sponsorizată de Kaldio, a câștigat marele trofeu la Cupa României la fotbal tenis 2018

Sâmbătă, 30 iunie 2018, a avut loc, la Mamaia, Cupa României la fotbal tenis. Echipa ACS ProActiv Târgoviște a cucerit marele trofeu. Kaldio, sponsor principal.

ACS PRO ACTIV LMD TÂRGOVIȘTE a câștigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României la Fotbal Tenis. Competiția s-a desfășurat la Mamaia, sâmbătă, 30 iunie 2018.

Componența echipei a fost următoarea: Florin Purice – cpt, Răzvan Păuna, Lorin Petrescu, Rareș Gâdiuță și Sebastian Jecu.

Încurajată de un inimos grup de suporteri targovisteni, care a făcut special deplasarea pentru această competiție, echipa s-a calificat în fazele finale. În semifinală a întâlnit puternica echipa CSM Lupeni, aflată pe locul 1 în Campionatul Național, pe care a învins-o cu un categoric scor de cu 2-0, după probele de dublu și triplu.

În finală, ProActiv a întâlnit altă echipă valoroasă, ACS Gombos Târgu Mureș. După un meci spectaculos, în care a fost condusă cu 1-0, după proba de triplu, actuala campioană și deținătoare a cupei a revenit spectaculos, răsturnând situația, câștigând atât proba de simplu, cât și cea de dublu. Astfel, impunându-se cu scorul de 2-1 la general, ACS Pro Activ a intrat pentru a doua oară consecutiv în posesia prestigiosului trofeu.

Kaldio este sponsorul principal al echipei ProActiv Târgoviște, fiind alături de aceasta încă de la înființarea sa în 2014.

Pro Activ deține 3 titluri de Campioană națională și 4 Cupe ale României la fotbal tenis.