Cel mai aglomerat stand de la Venditalia Milano 2018?

Kaldio Vending a fost prezent, alături de partenerul său Espresso Cafe, la Venditalia Milano, ediția 2018, cea mai mare expoziție de cafea și distribuitoare vending la nivel european.

Am fost impresionați de cei 270 de expozanți care s-au întrecut în a-și prezenta noutățile în materie de cafea boabe, capsule de cafea, espressoare și automate și alte produse vending.

Cel mai aglomerat stand a fost cel de la Evoca Group, pentru prima dată sub acest nume, grup ce include mărcile Necta, Saeco, Ducale, Wittenborg, Gaggia și altele. Ultimele generații de automate în domeniu au touch screen, clientul își poate personaliza cafeaua, iar paharele standard folosite pot fi de 6, 7 și 8 oz.

Cei de la Lavazza și-au prezentat noile sortimente de cafea boabe pentru vending, gama ce include opt produse, dar au impresionat prin varietatea de capsule pentru sistemele deja cunoscute și noul sistem Lavazza Firma. Totodată au prezentat și noile aparate Classy și Minivending, cu capsule Lavazza Blue.

Nu au lipsit producători importanți precum: Covim, Pera, Kimbo, Gimoka, ICS, Ristora, toți prezentându-și gamele cunoscute și noutățile, într-o atmosferă de sărbătoare.

Kaldio și EspressoCafe la Venditalia Milano 2018

 

 

Galerie imagini