S-a deschis, la Ploiești, singurul Fresh Food ToGo cu salate, sandvișuri și deserturi proaspete, cu ingrediente de la furnizori locali, după rețetele renumitului finalist Master Chef – Mehrzad Moghazehi

Un nou concept “Fresh Food ToGo” de la Kaldio

Pe 7 decembrie 2017, Kaldio a lansat Fresh Food ToGo la Hale Ploiești – Str. Griviței nr.15, un nou concept cu salate, sandvișuri și deserturi proaspete ToGo realizate sub semnătura renumitului Chef Mehrzad Moghazehi, unde folosim doar ingrediente proaspete, achiziționate în mare parte de la furnizori locali.

Despre salatele “bogățoase”

Carnea de vită, de pui și de porc este gătită „Sous Vide” cu mixuri de condimente și ierburi pregătite în casă… mai exact la temperaturi până la 75° C, timp îndelungat… ceea ce face să fie carnea mai gustoasă și mai suculentă și să își păstreze calitățile nutritive.

Salatele sunt pregătite cu un mix crocant de iceberg, baby spanac și rucola, legume și fructe.

Realizate din combinații de ingrediente pentru satisfacerea papilelor gustative, salatele sunt momentele de prospețime și revigorare a corpului și a minții.

Ți-am pregătit șapte tipuri de salate, din care să alegi pe gustul tău: salată cu vită, salată mediteraneană cu pui, salată Kaldio cu pui, salată cu rață afumată, salată cu brânză feta, salată cu carne de porc și salată cu ton.

Despre sandvișurile Kaldio

Sandvișurile sunt realizate cu baghetă proaspată și combinații perfecte de gusturi și arome cu legume și sosuri de casă și ingrediente de cea mai bună calitate.

Sandvișurile reprezintă combinația perfectă de carne gătită la “sous vide” pentru suculență și frăgezime, salate și legume, sosuri de casă stropite cu puțină magie și condimente necesare pentru gusturi desăvârșite.

“Split” sau întreg?

Am pregătit șapte tipuri de sandvișuri, cum îți place mai mult: vită cu pesto, Kaldio cu pui, salam de Sibiu, rață afumată, porc cu sos bbq, brânză cu roșii uscate și tortilla cu pui.

Poți mânca un sandviș de 15 cm sau, pentru doar cinci lei în plus, îl poți dubla la 30 de centimetri, cu tot cu ingrediente 🙂

Despre deserturile Kaldio

Deserturile sunt pregătite în bucătăria noastră din cele mai bune ingrediente. Cheesecake copt cu un blat crocant de biscuiți și unt (cu topping la alegere între fructe de pădure, căpșuni, fructul pasiunii sau ciocolată), dar și brânză cremoasă cu vanilie, o plăcintă cu ananas și mere caramelizate cu scorțișoară și lămâie și un brownie cu ciocolată neagră, crocant în exterior și cremos în interior presărat cu fulgi de ciocolată albă.

La fresh food înainte! 🙂

Începând cu 7 decembrie, de la ora 12:00 a.m. am deschis oficial „porțile” Kaldio Fresh Food și ești invitatul nostru special.

Te îmbiem cu sandvișuri, salate și deserturi create de Master Chef Mehrzad cu pasiune, profesionalism și bun gust, în adevăratul sens propriu al cuvintelor.

 

Ia-ți pauza de savoare

Așadar, din 7 decembrie, ora 12:00 te invităm oricând în pauza de savoare la Kaldio, unde poți mânca sandvișuri, salate și deserturi, alături de o băutură caldă (cafea, ciocolată, ceai) sau răcoritoare.

 

Despre Kaldio

Kaldio este un lanț de coffee shopuri în plină expansiune, cu prezență, din mai 2017 în două județe – Dâmbovița și Prahova. Primul coffee shop a fost deschis în luna mai 2017, iar cel mai recent, cel din Hale Ploiești, în data de 3 noiembrie 2017.

Conceptul de business cuprinde atât deschiderea de noi coffee shopuri în regie proprie, cât și în franciză.

Coffee shopurile Kaldio sunt gestionate de Flego Com Srl, unul din cei mai importanți jucători pe piața națională a cafelei, cu afaceri în domeniul automatelor de cafea, coffee shopuri, Horeca și retail online.

 

Arhivă media

  1. Descarcă aici arhiva media Kaldio – Degustare meniu Euphoria Studio – Chef Mehrzad Moghazehi.
  2. Descarcă aici arhiva media Kaldio – Deschidere coffee shop Hale Ploiești – 3 noiembrie 2017.

Contact Kaldio

Website: http://Kaldio.ro
Facebook: https://www.facebook.com/KaldioCoffeeShopHalePloiesti/
Email: hello@kaldio.ro
Adresa Kaldio Coffee Shop Hale Ploiești: Strada Griviței nr.15
Telefon: 0723.230.874
Persoana de contact: Horațiu Manea – Brand Manager