Deschidem Kaldio Fresh Food în Ploiești, La Hale – Joi, 7 decembrie 2017

 

Dragă cititorule,

Te invităm joi, 7 decembrie 2017, la deschiderea

Kaldio Fresh Food

– salate, sandvișuri și deserturi proaspete ToGo –


Aceeași adresă: Kaldio – La Hale, Strada Griviței nr. 15


Un nou concept “fresh food ToGo” de la Kaldio

Un nou concept “fresh food” Kaldio, cu salate, sandvișuri și deserturi proaspete ToGo, realizate sub semnătura renumitului Chef Mehrzad Moghazehi, unde folosim doar ingrediente proaspete, achiziționate în mare parte de la furnizori locali.

 

Despre salatele “bogățoase”

Carnea de vită, de pui și de porc este gătită „Sous Vide” cu mixuri de condimente și ierburi pregătite în casă… mai exact la temperaturi până la 75° C, timp îndelungat… ceea ce face să fie carnea mai gustoasă și mai suculentă și să își păstreze calitățile nutritive.

Salatele sunt pregătite cu un mix crocant de iceberg, baby spanac și rucola, legume și fructe.

 

Realizate din combinații de ingrediente pentru satisfacerea papilelor gustative, salatele sunt momentele de prospețime și revigorare a corpului și a minții.

Ți-am pregătit șapte tipuri de salate, din care să alegi pe gustul tău: salată cu vită, salată mediteraneană cu pui, salată Kaldio cu pui, salată cu rață afumată, salată cu brânză feta, salată cu carne de porc și salată cu ton.

 

Mâine, despre sandvișurile “split”

Mâine îți voi trimite câteva cuvinte și imagini despre sandvișurile Kaldio, pregătite atent de Chef Mehrzad.

 

Ia-ți pauza de savoare

Așadar, de joi (7 decembrie 2017) încolo, te invităm oricând în pauza de savoare la Kaldio, unde poți mânca sanvișuri, salate și deserturi, alături de o băutură caldă (cafea, ciocolată, ceai) sau răcoritoare.

 

Mulțumesc pentru timpul acordat și îmi cer scuze dacă ți-am stimulat pofta de mâncare. Și eu, scriind aceste rânduri, am cam înghițit în gol 🙂

 

Pe mâine!

 

Horațiu Manea